Omgevingsdienst Regio Arnhem

Werken bij Omgevingsdienst Regio Arnhem

Vacatures

We hebben op dit moment 4 openstaande vacatures:

Over onze organisatie
Omgevingsdienst Regio Arnhem streeft samen met haar partners een belangrijk doel na: een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving. We doen dit door kwalitatief goede producten en diensten te leveren waarbij de kosten zo laag mogelijk worden gehouden. We werken zaakgericht en digitaal aan de hand van een producten- en dienstencatalogus. Naast deze standaardproducten en -diensten zijn we in staat specifiek maatwerk te leveren. Daarbij staan de volgende kerncompetenties centraal: klantgericht werken, resultaatgericht werken, creatief, ondernemend en flexibel. In totaal werken er 150 medewerkers in onze organisatie.

Werken bij Omgevingsdienst Regio Arnhem
ODRA biedt jong initiatiefrijk talent de mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen op een onderscheidende wijze en daarmee jouw CV en portfolio uit te breiden. We zijn op zoek naar junior handhavers, junior vergunningverleners en (juridisch) adviseurs die ondernemend en nieuwsgierig zijn.
Jouw ondernemerszin en talenten ga je inzetten op het gebied van handhaving, vergunningverlening, toezicht of (juridisch) advies. De werkplek biedt een mooie kans om praktijkervaring op te doen en ondernemend en creatief te leren denken.

Stageplaats
ODRA heeft ook mogelijkheden voor een uitdagende stage binnen een ondernemende uitvoeringsorganisatie met een informeel karakter. Professionaliteit in de dienstverlening aan onze partners staat voorop. Je ontvangt een stagevergoeding conform de CAR UWO. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. Je krijgt de mogelijkheid om brede ervaring in handhaving, vergunningen, advies en toezicht op te doen en te onderzoeken waar je persoonlijke interesses liggen. 

Vacatures Gelderse Omgevingsdiensten
Kijk voor een actueel aanbod van vacatures bij alle Gelderse Omgevingsdiensten op werkenbijgelderseomgevingsdiensten.nl.

 

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mailbericht naar OA-vacatures@odra.nl.