Omgevingsdienst Regio Arnhem

Nieuws

Toezicht en handhaving gaan door tijdens lockdown

5 januari 2021

Met ingang van 15 december is door het Kabinet een strengere lockdown afgekondigd. De maatregelen gelden voorlopig tot 19 januari. Ondanks de beperkingen gaan toezicht en handhaving en alle andere werkzaamheden door. Omgevingsdienst Regio Arnhem….

Geurhinderapp GGD stopt

4 januari 2021

Maandag 4 januari stopt het GGD-onderzoek naar geurhinder in Renkum en Heelsum. De circa 100 deelnemers van de geurhinderapp worden daarover geïnformeerd door de GGD. De geurhinderapp is een van de drie onderzoeken die deze….

ODRA adviseert ondernemers over energie

23 oktober 2020

Ondernemers in Gelderland staan voor een enorme opgave om het aandeel hernieuwbare energie te vergroten. Volgens Ruben Vlaander, directeur van Omgevingsdienst Regio Arnhem (ODRA), kunnen we in Gelderland een impuls geven aan de economie en….

‘Arnhem in de Betuwe’

14 september 2020

Omgevingsdienst Regio Arnhem is ook betrokken bij grote nieuwbouwprojecten en stadsontwikkeling. Bijvoorbeeld in de wijk Schuytgraaf in Arnhem-Zuid. ODRA medewerkers werken samen met het kwaliteitsteam van de gemeente Arnhem.

Geuronderzoek via geurhinderapp in Renkum en Heelsum gestart. Deelnemen kan nog steeds!

14 september 2020

In juli zijn GGD Gelderland-Midden en Omgevingsdienst Regio Arnhem in Renkum en Heelsum een geuronderzoek gestart. Dat doen zij in opdracht van provincie Gelderland en gemeente Renkum.