Spring naar content

Vacature: Mbo Trainee Bouwvergunningen

Wij zoeken een mbo-trainee bouwvergunningen, die zich wil ontwikkelen tot Vergunningverlener Bouw.

Uren per week: 36
Maandsalaris: maximaal €3176
Reageren: t/m 31 december 2021
Opleidingsniveau: mbo, mbo+

Wat ga je doen?

Als mbo trainee bouwvergunningen ben je betrokken bij het hele traject van vergunningen en meldingen. Dus vanaf het moment van indienen tot en met de vergunning of wijziging. Samen met collega’s zorg je dat alles op rolletjes verloopt. Daarnaast stem je af  met de betrokken partijen. Dat is nog niet alles. Want als mbo-trainee Bouwvergunningen denk je actief mee in diverse werk- en projectgroepen van ODRA. Zowel intern als met onze partners. Hierin help je om de processen en kwaliteit te verbeteren. Je bent met je collega’s verantwoordelijk voor één centraal doel: een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving.

Wat we je bieden

 • Een volledige opleiding tot Vergunningverlener Bouw
 • Persoonlijke begeleiding tijdens je opleiding
 • Een startsalaris van maximaal € 3176. Je wordt ingeschaald op basis van je kennis en ervaring
 • Een Individueel Keuzebudget (17,05% van je salaris)
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vergoeding voor je telefoon en voor woon- werkverkeer

En verder..
Ben jij een vroege vogel of begin je liever iets later? Geen probleem, naast flexibele arbeidsvoorwaarden werken we ook met flexibele werktijden en werkplekken. Deels werk je op kantoor, deels thuis en op locatie.Je komt in een gezellig team van vakmensen. We doen regelmatig wat leuks met elkaar. Je kan gebruik maken van een sportkaart waarmee je onbeperkt toegang hebt tot meer dan 50 verschillende sportlocaties in Arnhem en omgeving. En last but not least; in onze informele werksfeer is er ruimte voor jouw ideeën en kennis. Niet voor niets zijn onze kernwaarden; vakmanschap, verantwoordelijkheid, vertrouwen en samen.

Wat vragen we van jou?

Onze nieuwe collega..

 • Je hebt ‘iets’ met bouw & techniek, door je opleiding, hobby of achtergrond
 • Je hebt een (bijna) afgeronde technische opleiding op mbo-4 niveau
 • Je bent enthousiast en in staat om je volop in te zetten voor de opleiding tot Vergunningverlener Bouw
 • Je kan goed luisteren en begrijpt bedoelingen
 • Je kan ook slecht nieuws brengen
 • Je herkent problemen en wil ze graag oplossen
 • Je kan tegen een stootje en bent stressbestendig
 • Je werkt het liefst in een team.

Waarom jij kiest voor werken bij ons

Wil jij een baan die ertoe doet en die nooit saai is? Dan is een baan bij de ODRA echt iets voor jou. Wij maken onze regio veiliger, duurzamer en gezonder, zodat inwoners en ondernemers nu én in de toekomst fijn kunnen wonen en werken. Je bent een spin in het web voor bewoners, aannemers en bedrijven. We leiden je met ons leerwerktraject op tot vakman/vakvrouw!

Werken bij ons betekent werken voor een ambitieuze organisatie in een informele sfeer met 160 collega’s. We bieden goede en flexibele arbeidsvoorwaarden, ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, het volgen van opleidingen en een interessant takenpakket.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sherwin Zandwijken, teamleider, via 026 – 377 3559. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marlous Morren, HR-adviseur, via 026 – 377 44 07.

Solliciteren?

Klik op onderstaande button en stuur ons je motivatiebrief en cv. Je kunt reageren tot en met 31 december 2021. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk bericht over jouw sollicitatie.